L'Ajuntament de Calaf i la Fundació privada Casal de Calaf han establert en un conveni els criteris que regularan l'atorgament de subvencions que l'entitat rebrà des d'ara de les arques municipals.

El Casal de Calaf té per objecte principal divulgar la cultura, promoure els valors socials i organitzar activitats que fomentin la participació ciutadana en l'àmbit de la música, les arts escèniques i la cultura en general. El conveni signat entre totes dues institucions divideix els ajuts en tres conceptes. El primer és un ajut en concepte de despeses generades per l'ús de les instal·lacions per l'aixopluc que fa el Casal de Calaf a altres entitats, així com per l'ús que en pugui fer el propi Ajuntament de Calaf. El segon concepte correspon al suport econòmic per a la realització d'activitats de producció pròpia del Casal i d'altres entitats de Calaf i comarca. Aquest punt inclou la programació dels Pastorets de Calaf i la contractació d'espectacles professionals inclosos en el catàleg d'espectacles del Programa.cat del Departament de Cultura de la Generalitat.

Finalment, també es contempla un ajut destinat a l'execució d'obres i a l'adquisició de béns d'inversió que tenen per objectiu l'adequació de les instal·lacions a la normativa vigent i la incorporació de noves tecnologies.

L'entitat es compromet a fer present en tota la documentació i propaganda publicitària la col·laboració amb l'Ajuntament.