La pista coberta d'hoquei d'Olesa de Montserrat estarà completament tancada a final d'estiu. L'Ajuntament preveu iniciar els propers dies les obres pendents que han de portar el tancament de les façanes, ara descobertes, d'aquest equipament, que tindran un cost de 171.795 euros.

L'Ajuntament ja feia un temps que tenia sobre la taula aquest projecte, però ha volgut aprofitar "les setmanes en què tindran menys impacte" per portar-les a terme i minimitzar les molèsties que puguin ocasionar als usuaris, segons ha explicat el regidor d'Obres i Edificació, Miquel Riera.

Més enllà de les obres de la pista d'hoquei, s'aprofitarà aquesta època de l'any per dur a terme altres actuacions de millora en diversos equipaments municipals. Un dels treballs que es començarà serà l'arranjament de la planta baixa de l'edifici dels safareigs, amb l'ampliació del paviment de vidre que té per objectiu, segons el regidor Riera, potenciar i ampliar els usos d'aquest equipament.

Per altra banda, s'obriran pous de registre al clavegueram del carrer Lluís Puigjaner, concretament entre el Passeig del Progrés i el carrer d'Alfons Sala. L'obertura de registres permet facilitar el manteniment i és una de les recomanacions que apareix al Pla Director de Clavegueram.

Durant l'estiu també es treballarà per avançar en el procés de contractació pública per fer treballs d'asfaltat de cara a la tardor, en què també s'arranjaran una trentena de passos de vianants. Igualment, es treballa en el contracte de subministrament de material de construcció i reg per a la brigada.