Olesa de Montserrat s'unirà aquest any a la commemoració de la Setmana de la Lactància Materna, amb diverses activitats per informar sobre els seus beneficis, que es desenvoluparan entre els dies 2 i 8 d'octubre. És una proposta impulsada per la regidoria de Salut Pública de l'Ajuntament.

El tret de sortida serà el diumenge 2 d'octubre amb un acte d'inauguració que començarà a les 11 al Parc Municipal i que continuarà amb l'espectacle de circ Karoli, l'home sobre rodes. A partir d'aquesta inauguració, es programaran diverses activitats els dies següents al Parc Municipal, que ja s'aniran concretant, i que seran de caire infantil i familiar. Per exemple, una hora del conte el dilluns 3 d'octubre a les 6 de la tarda, i un cafè-tertúlia el dijous 6 d'octubre a la mateixa hora, amb el títol "Dones que parlen de dones", dedicada a la lactància materna.

Concurs a Martorell

Per la seva banda, l'Hospital de Martorell ha organitzat en el marc de la Setmana Mundial de la lactància materna la 2a edició d'un concurs de fotografia. Han d'estar relacionades amb el tema de la setmana de la lactància materna 2016: "La lactància materna: clau pel desenvolupament sostenible". Es poden presentar fins al 8 de setembre.