Calaf reforma la pista gran del pavelló amb un nou paviment més confortable

La inauguració es farà el dissabte 10 de setembre amb la disputa de dos partits, i amb la presència de la Selecció Catalana de Futbol Sala

22.08.2016 | 07:34
Una imatge de la pista del pavelló recoberta amb el nou material

Calaf ha finalitzat aquesta setmana les obres de remodelació de la pista gran del pavelló poliesportiu municipal, que s'ha recobert amb un nou material més confortable i segur per a la pràctica esportiva. La inauguració es preveu per al dissabte 10 de setembre a la tarda.

Els treballs van començar a mitjan mes de juliol passat, i han consistit en la instal·lació d'un material vinílic sobre l'antic paviment de formigó, que presentava diverses irregularitats. Això permet disposar d'un paviment especialitzat i adequat per al seu ús esportiu, tenint en compte que, entre altres coses, està preparat per absorbir els impactes dels jugadors, i això vol dir que dóna més seguretat als esportistes. En total, han tingut un cost de 40.019 euros, i s'han pogut executar gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona.

Aquests treballs completen diverses obres que s'han estat fent durant els darrers mesos al pavelló de Calaf, tant de manteniment com de millora. D'una banda, s'ha fet l'adequació de les cistelles de bàsquet de la pista gran i els seus quadres, així com la instal·lació d'un sistema elèctric que permet apujar-les i abaixar-les amb seguretat. També s'ha fet una actuació de millora a les banquetes de la pista gran, s'han pintat les portes de les instal·lacions, i s'ha instal·lat un nou terra de goma a l'entrada de la pista verda. A més, s'han dut a terme diferents adequacions al bar que dóna servei als usuaris del pavelló.

Darrerament, els treballs ja s'havien concentrat en la reforma de la pista, de manera que aquests darrers dies s'han soldat les juntes del vinil, s'ha instal·lat una planxa d'acer inoxidable a l'accés de la pista per revestir les vores, s'han afegit sòcols al contorn del paviment i s'han pintat les línies reglamentàries corresponents al terreny de joc de futbol sala i bàsquet.

Una inauguració competitiva
La inauguració d'aquest conjunt de remodelacions que s'han estat fent al pavelló poliesportiu de Calaf es farà el dissabte 10 de setembre a la tarda amb dos partits de futbol sala.

El primer començarà a les 5 de la tarda i serà un partit de veterans que enfrontarà jugadors de l'antic club de Futbol Sala Calaf i el JIP Prats de Rei. L'altre començarà a les 6, i en aquest cas s'enfrontaran el primer equip de l'EFSAS i la Selecció Catalana de Futbol Sala.

La inauguració del pavelló coincidirà amb la vigília de la Diada Nacional de Catalunya i amb els actes posteriors a la Festa Major de Calaf.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema