Serveis Socials de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat amplia durant l'època de vacances escolars les dotacions per adquirir aliments a aquelles famílies amb infants que durant el curs disposen de beques menjadors. La tècnica de Serveis Socials, Margarita Ruiz, destaca que cada estiu la quantitat que es destina a les famílies amb fills i filles, sobretot de primera infància, s'incrementen ja sigui per les dotacions municipals o per mitjà del Programa ProInfància o per mitjà de la Creu Roja.

Els encarregats de decidir quines famílies poden adherir-se als diferents programes d'aliments són els tècnics de serveis socials a partir d'una sèrie de requisits generals de situació econòmica i social. També s'encarreguen de fer-ne el seguiment i garantir que se n'ha fet un bon ús.

L'ampliació de les dotacions per a la compra d'aliments es fa per poder garantir àpats equilibrats als infants que durant el curs escolar disposen beques de menjador. Enguany, una de les novetats serà que les beques menjador s'activaran des del primer dia de curs.