L'Ajuntament d'Olesa de Montserrat ha ampliat durant l'època de vacances escolars les dotacions per adquirir aliments a aquelles famílies amb infants que durant el curs disposen de beques menjadors. La finalitat és garantir que tots els infants que gaudeixen d'aquest servei a l'escola puguin tenir una alimentació equilibrada també durant les vacances.

Segons ha destacat la tècnica de Serveis Socials, Margarita Ruiz, la quantitat que es destina a les famílies amb fills, sobretot de primera infància, s'incrementa cada estiu, ja sigui per les dotacions municipals o a través del Programa ProInfància o a través de Creu Roja.

Els encarregats de decidir quines famílies poden adherir-se als diferents programes d'aliments són els tècnics de serveis socials en base a una sèrie de requisits generals de situació econòmica i social. A partir d'aquí, en funció de la situació de la persona, prescriuen una determinada ajuda. També s'encarreguen de fer-ne el seguiment per garantir que es fa un bon ús de la subvenció.

Beques des de l'inici de curs

Aquest curs que ve, com a novetat, les beques menjador s'activaran des del primer dia de curs i també per als alumnes de P-3 que en siguin beneficiaris. Una mesura per combatre la mala alimentació.