El Saló de Nuvis d'Igualada estrena nom, ara es coneixerà com a NuviFest, i Fira Igualada li vol donar una nova embranzida per consolidar-se en el mercat. Una de les novetats d'enguany serà la participació popular en una desfilada de models.

Fira d'Igualada busca joves models que vulguin desfilar per la passarel·la que tindrà lloc els dos dies que dura el saló professional, el 22 i 23 d'octubre, a l'espai de l'Escorxador. L'emplaçament també és una de les novetats d'enguany.

Fira d'Igualada ha organitzat un càsting online per a les persones que hi vulguin participar, que hauran d'enviar les seves dades juntament amb una foto de cara i cos sencer, les seves mides, pes i alçada i un vídeo de 30 segons simulant una desfilada per una passarel·la, a l'adreça de correu nuvisfest@firaigualada.org. Tots han de ser més grans de 16 anys.

Entre totes les persones seleccionades que participin en les desfilades se n'escolliran tres que seran premiades amb un reportatge fotogràfic per a una agència de models.