L'Associació de Botiguers Nou Martorell organitza aquest diumenge 4 de setembre, a la rambla de les Bòbiles, una nova edició del Forastock. L'organització preveu una participació rècord de comerciants, amb prop d'una setantena de tendals instal·lats. Paral·lelament a les ofertes de comerços i a la liquidació d'estocs de l'estiu, hi haurà atraccions infantils i servei de bar.

La jornada comercial de diumenge comença a les 10 del matí i és previst que s'acabi a les 8 del vespre. El Forastock aglutinarà establiments de moda femenina, masculina i infantil, complements -bosses, sabates, bijuteria i altres complements infantils per a la tornada a l'escola-, clíniques dentals, botigues relacionades amb l'estètica i altres de decoració de la llar.

També s'hi instal·laran un parell de bars i inflables per als més petits. El vicepresident de l'associació, Toni Cruz, en declaracions recollides al web municipal, explica que "el Forastock vol oferir estocs de final de la temporada d'estiu, però també hi ha qui fa un avanç de la propera temporada, qui proposa ofertes o simplement qui ve a donar-se a conèixer". I sobre l'augment de participació, el regidor opina que ajudarà a potenciar aquesta jornada comercial i d'esbarjo.