Calaf inaugura la remodelació de la pista del pavelló dissabte dia 10, amb un partit de futbol sala amb la presència de la selecció catalana. El partit es juga a les 6 de la tarda. També hi haurà un derbi entre veterans de Calaf i els Prats de Rei, i un partit femení que enfrontarà l'Escola de Futbol Sala de l'Alta Segarra (EFSAS) amb el Sant Ramon-Pujalt. De fet, aquest serà el que obrirà la tarda de futbol, a 2/4 de 4. A

les 5 jugaran els veterans, i a les 6 el partit de la selecció catalana contra el primer equip de l'EFSAS. La remodelació ha permès cobrir la pista gran del pavelló poliesportiu amb un material vinílic sobre l'antic i malmès paviment de formigó. El nou material permet l'absorció dels impactes, i respon a la necessitat de millora del paviment per qüestions de seguretat en la pràctica esportiva. La remodelació s'ha dut a terme aquest estiu.

La inauguració coincideix amb actes del calendari de festa major (el gruix es va viure el cap de setmana passat) i la Diada Nacional de Catalunya.