El Mercat de la Masuca d'Igualada reprèn els tallers de cuina. El departament de Comerç de l'Ajuntament, en col·laboració amb l'Associació de Botiguers del Mercat, han programat per als mesos de setembre, octubre i novembre un total de sis nous tallers, tres dels quals específicament adreçats al públic familiar. Les inscripcions es poden dur a terme al mateix mercat.

El 22 de setembre, el restaurant Cor Verd ensenyarà a preparar un menú complet, natural i íntegrament vegetarià. El 20 d'octubre i el 17 de novembre, el cuiner Ricard Closa de Cuina.Dom prepararà diferents receptes de bacallà i un arròs confitat de tardor. Aquestes tres propostes es duran a terme el tercer dijous de cada mes, de 2/4 de 6 a 2/4 de 8 de la tarda, amb un preu de 4 euros cada taller o de 10 euros si es fan tots tres.

Els tallers familiars, que ja van tenir molt èxit el trimestre passat, es faran els darrers divendres de mes, en el mateix horari, i aniran a càrrec de Natasha de CookyFop's i de la Petita Xef. Les famílies es divertiran fent fruites animades, cupcakes i delicioses coquetes. En aquest cas la inscripció és gratuïta, només limitada per la capacitat de l'aula.

D'altra banda, l'Associació de Botiguers de la Masuca ha iniciat un nou sorteig de 10 vals de compra per valor de 50 euros cadascun. Es tracta de campanyes per dinamitzar la venda al mercat.