La consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, destaca el "bé social" que fan els centres especials del grup Àuria, que treballa amb persones amb discapacitat. La consellera va visitar divendres la planta de Cosmètica, l'àrea industrial i de formació laboral i inserció que Àuria grup té a les instal·lacions de Sesoliveres.

Es va interessar pel centre especial de treball de la cooperativa Àuria i l'àrea de formació laboral i inserció per conèixer de primera mà les activitats en economia social que desenvolupa l'entitat. En la visita, la van acompanyar l'alcalde d'Igualada i diputat a la Diputació, Marc Castells, la delegada del Govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà, les diputades al Parlament de Catalunya Maria Senserrich i Alba Vergés, i el secretari d'Afers Socials i Famílies, Cesc Iglesias.

La visita va servir per mostrar una de les àrees estratègiques i de més projecció del grup, Àuria Cosmètica, la divisió de perfumeria i cosmètica que té capacitat per fabricar, envasar, manipular, etiquetar i condicionar productes de perfumeria i cosmètica per a tercers.

El Servei d'Inserció Especialitzat del SIE ha acollit amb èxit més de 70 convenis de pràctiques laborals durant el darrer any, 53 insercions a l'empresa ordinària i 70 en el centre especial de treball.