Martorell fa més accessible el barri de Can Carreras

Les obres, que s'han iniciat aquesta setmana amb la reforma del carrer de Montserrat, es divideixen en tres fases; l'última, a la zona més antiga

12.09.2016 | 00:00
La imatge dels primers dies de les obres al barri de Can Carreras
La imatge dels primers dies de les obres al barri de Can Carreras

L'Ajuntament de Martorell ha iniciat aquesta setmana les obres de remodelació de la via pública al barri de Can Carreras "per millorar l'accessibilitat per a les persones amb mobilitat reduïda i augmentar l'espai per als vianants", segons explica l'Ajuntament mateix al seu web municipal. L'actuació es divideix en tres fases, i aquesta setmana s'ha iniciat la primera amb la reforma del carrer de Montserrat.
El regidor de Serveis Urbans, Via Pública, Mobilitat i Afers Interdepartamentals, Lluís Esteve, ha explicat aquests dies que "les obres representaran una millora important en la mobilitat i repercutiran en una millor convivència dels vianants i el trànsit de vehicles a la zona".
L'Ajuntament afronta en aquests moments la remodelació del carrer de Montserrat cap a una via "més amable per als vianants, amb l'ampliació de les voreres, la reordenació de passos de vianants per reduir la velocitat del trànsit rodat, la renovació de l'enllumenat públic, els arbres, els jardins i la col·locació d'un ascensor que connectarà el carrer de Montserrat amb el passatge de la Dula". També es contempla la remodelació de les voreres d'accés al tanatori de Pomfusa. El projecte ha estat consensuat amb l'associació de veïns del barri.
Més endavant, en una segona fase de les obres, també és previst remodelar la plaça de l'Era del Pedró. També "s'actuarà al passeig de Catalunya perquè pugui acollir les places d'aparcament que es perdran amb la remodelació de la plaça de l'Era del Pedró", segons va explicar a la pàgina web municipal el regidor.
Per últim, hi haurà una tercera fase, que actuarà a la part més antiga de Can Carreras antic, els carrers propers a l'estació de Renfe, com poden ser el de Gomis, el de Sant Joan i el de Sant Lluís. Aquesta part de la intervenció es farà seguint els criteris urbanístics que es van seguir a l'hora d'intervenir a la zona de la Vila, al nucli antic.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema