Un accident entre diversos cotxes va causar ahir a la tarda llargues cues quilomètriques a l'autovia A-2, a Òdena, en un tram en obres, segons fonts dels Bombers i de Trànsit. El xoc, que va tenir lloc a les 6 de la tarda a la calçada en sentit Barcelona, no va causar ferits. La circulació va trigar més de dues hores a normalitzar-se.

D'altra banda, una veïna de Navàs de 53 anys va resultar ferida lleu ahir al migdia quan el cotxe que conduïa va bolcar després d'impactar contra diferents vehicles estacionats, a la carretera de Berga de la població navassenca, segons fonts dels Bombers de la Generalitat. L'accident va passar a 3/4 de 3 del migdia. Fins a l'indret s'hi van desplaçar diverses patrulles, els Bombers i el SEM, que va traslladar la conductora a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa. La dona presentava una fuetada a les cervicals.

També ahir a la tarda hi va haver un accident amb un ferit lleu a la C-16c, a Manresa. I, al matí, una noia va resultar ferida a Calders en ser atropellada per un cotxe al semàfor de la N-141c.