Olesa enllesteix la coberta d'una pista annexa al pavelló d'esports Salvador Boada

Els treballs van començar a principi d'agost per entorpir el mínim l'activitat
El setembre, les obres s'acaben a les 4 per poder entrenar-se a l'equipament

14.09.2016 | 00:00
La nova coberta de la pista annexa al pavelló Salvador Boada

L'Ajuntament d'Olesa deixarà enllestida aquest mes de setembre el cobriment de la pista annexa del pavelló Salvador Boada, tot i que ara ja ha fet una regulació per fer compatible la part final dels treballs amb els entrenaments dels equips. Cobrir la pista és una millora per a la pràctica dels esports en aquesta pista. L'Ajuntament assegura que s'està mantenint el calendari previst, en el qual ja preveia fer la part més grossa de l'obra el mes d'agost i acabar-ho el setembre.
El regidor d'Esports de l'Ajuntament d'Olesa, Jordi Martínez, ha explicat a través del web municipal que "les obres tindran una durada de dos mesos i durant aquest mes de setembre (a partir del dia 7) els horaris de treball s'adapten a les necessitats d'entrenament dels diferents equips". A partir de les quatre de la tarda ja no hi hauria d'haver operaris per poder començar a les 5.
Les obres de cobriment parcial de la pista annexa al pavelló Salvador Boada s'han fet per evitar les molèsties de la pluja, que era una reivindicació dels clubs per poder usar la pista tot l'any.
Per dur a terme el cobriment ha calgut enderrocar l'antic bar de la piscina i una part del magatzem i uns petits vestidors. El regidor d'Esports, en el mateix web, destaca que "no seran les úniques millores previstes al pavelló Salvador Boada, ja que a partir de final de novembre es començarà la construcció d'uns nous vestidors per la piscina d'hivern i un nou bar per la piscina". Per a Martínez, també caldrà treballar per definir una tercera fase d'actuacions que acabin de millorar l'estructura i funcionalitat del pavelló.
També es durà a terme una intervenció de millora de l'entorn de la pista d'hoquei i del pavelló, que segons el mateix regidor podrien començar el proper mes de novembre.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema