Aigua de Rigat, l'empresa que gestiona el servei d'aigua a domicili a Igualada, Vilanova del Camí i la Pobla de Claramunt no demana cap increment del preu de l'aigua per al 2017. No ho ha fet fins ara, ni té la intenció de fer-ho les properes setmanes, segons han explicat a aquest diari fonts de l'empresa concessionària, vinculada al grup Aigua de Barcelona (Agbar).

Els responsables de l'empresa han reaccionat amb perplexitat a la campanya que ha iniciat l'entitat Aigua és vida per evitar una suposat increment de preu. L'empresa assegura que l'acord és de no augmentar el preu de l'aigua i no aplicar tampoc l'increment anual de l'IPC.

Aigua és Vida, per la seva part, ha explicat que ha iniciat la campanya perquè "considera injustificable la possible pujada del preu de l'aigua als ciutadans". Anualment, l'empresa que gestiona el servei d'aigua fa una proposta de pujada del rebut que s'ha d'aprovar, o rebutjar, al ple municipal. En aquesta ocasió, però, l'empresa no n'ha fet cap de proposta.