Olesa de Montserrat celebra la Setmana de la Mobilitat sostenible i Segura amb un Dia sense cotxes. El proper 22 de setembre, el carrer Anselm Clavé quedarà tallat al trànsit rodat entre les 10h i les 20h amb l'objectiu d'evidenciar la necessitat de reduir la presència de vehicles als carrers del municipi. El 21 de setembre, a més, l'Ajuntament presentarà la campanya "Olesa entre tots més nostra", i engegarà l'eix dedicat a una mobilitat segura i respectuosa.

L'Ajuntament d'Olesa de Montserrat s'ha adherit a la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que enguany té el lema de "Mobilitat intel·ligent. Economia potent".

La regidora de Seguretat i Mobilitat de l'Ajuntament d'Olesa, Susana Yáñez, ha assegurat que el seu departament està "il·lusionat" amb l'adhesió a aquesta Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, sobretot perquè a Olesa serà el primer cop que se celebri el Dia sense cotxes. La campanya d'Olesa també reclamarà als seus veïns que donin més importància a l'ús del transport públic.