El grup Decidim Igualada ha expressat al ple de la ciutat la seva oposició a l'establiment d'una nova superfície comercial gran a Igualada. Els portaveus de Decidim Igualada han explicat després del darrer ple de l'Ajuntament, que va tenir lloc dimarts a la nit, que el consistori igualadí ha autoritzat l'empresa Gestilar "a construir un passatge de vianants subterrani" que comunicarà l'aparcament existent amb un supermercat de la cadena Consum.

Decidim Igualada denuncia que es tracta d'"una nova modificació de l'espai públic a mida d'una gran superfície, en el que considera la pràctica habitual d'una política de favors a aquest tipus de comerç".

L'espai que ha concedit el govern de CiU com a galeria subterrània es troba entre el solar de Gestilar i l'escala d'entrada al pàrquing públic de Cal Font (Saba), gestionat per SABA. En el solar es projecta la construcció d'un bloc de pisos i, a la planta baixa, un local comercial de 2.000 m2 per a un nou supermercat de la xarxa Consum, amb 1.200 m2 de superfície de venda. La connexió estalvia una planta d'aparcament.