L'Ajuntament de Capellades amplia el temps pser anar a comprar a la zona cèntrica de la població a una hora i mitja, 30 minuts més que el límit actual. Aquest és el temps del rellotge de l'aparcament que s'haurà d'utilitzar per estacionar els vehicles als carrers i places Sant Miquel, Àngel Guimerà, Jacint Verdaguer, a la prolongació del Passeig Miquel i Mas i també a l'aparcament públic de la plaça Catalunya. En els darrers dies s'ha repintat tota aquesta zona.

L'estacionament en aquests espais està limitat a una hora i mitja i cal senyalitzar-ho amb un disquet que es pot comprar a l'ajuntament de Capellades.

El regidor de Governació, Sergi Pérez, explica que la decisió es pren perquè "creiem que aquest temps afavoreix la rotació entre vehicles i d'aquesta manera és més fàcil aparcar-hi. També és una forma de potenciar el comerç local, ja que afavorim que els clients puguin aparcar vora l'establiment i fer la seva compra". El disquet anterior era d'una hora i "per això proposem que qui encara el tingui el porti a l'ajuntament i el canviarem gratuïtament pel nou, que estarà disponible properament".