El Rec.014 d'Igualada creix i arriba a la vuitantena de marques

L'edició d'hivern tindrà lloc del 9 al 12 de novembre i incorpora per primera vegada un espai 080

28.09.2016 | 17:48
El Rec.014 d'Igualada creix i arriba a la vuitantena de marques

Rec.014 aterra un any més al barri de Rec d´Igualada on una vuitantena de marques faran conviure la moda més emergent a nivell nacional i internacional. El festival, que creix en 25 nous dissenyadors, combinarà del 9 al 12 de novembre la moda, la cultura i la gastronomia. Com a novetat, neix l´espai 080, on s´instal·laran el dissenyadors de manera rotativa els quatre dies. A més, també s'estrena el ´pop up bar´ del Rec Street Food, un recinte innovador amb propostes dels cuiners locals que faran un laboratori de prova", recalca una de les organitzadors, Cristina Domènech. Els carrers del barri es revolucionaran amb la música i, com a novetat, s'impulsa 'Poesia al Rec', un recital amb Enric Casasses i Josep Pedrals.

El Rec evoluciona fins consolidar-se com festival referència de la moda i de la cultura, amb la singularitat de donar vida a un patrimoni industrial única a Catalunya.

En aquesta edició d´hivern, el Rec.014 creix en varietat gràcies als nous dissenyadors emergents, però també hi arriben marques de moda com Med winds, IKKS, Humanoid o Marie Sixtine. D´aquesta manera, més d'una vuitanta marques de roba de dona, home, nen i complements estaran repartides dins les adoberies igualadines en els quatre dies que dura el festival.

Encara que el Rec.0 està focalitzat a la moda, cada vegada té més activitats culturals com el Rec Music Festival, que comptarà amb dos escenaris, a més d´espais DJ i música Rec al carrer. D´altra banda també s´inclou com a novetat el Poesia al Rec, on autors com Enric Cassases i Josep Pedrals recitaran poesia per a tots els públics.

El ´Rec Tshirt´ –en què un dissenyador dels que participen al Rec crea la samarreta Rec.0- continua vigent i enguany la creació és de Visual Poetry Barcelona, un disseny exclusiu que es podrà comprar a la seva ´pop up store´.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema