El Rec.014 aterra un any més al barri de Rec d'Igualada, on una vuitantena de marques faran conviure la moda més emergent a escala nacional i internacional. El festival, que enguany creix amb 25 nous dissenyadors, combinarà del 9 al 12 de novembre la moda, la cultura i la gastronomia. Com a novetat, neix l'espai 080, on s'instal·laran el dissenyadors de manera rotativa els quatre dies.

A més, s'estrena el pop up bar del Rec Street Food, un recinte innovador amb propostes dels cuiners locals que faran "un laboratori de prova", recalca una dels organitzadors, Cristina Domènech. Els carrers del barri es revolucionaran amb la música i, com a novetat, s'impulsa Poesia al Rec, una nova iniciativa.

El Rec evoluciona fins a consolidar-se com a festival referència de la moda i de la cultura, amb la singularitat de donar vida a un patrimoni industrial única a Catalunya.

En aquesta edició d'hivern, el Rec.014 tindrà més varietat gràcies als nous dissenyadors emergents, però també hi arriben marques de moda com Med winds, IKKS, Humanoid o Marie Sixtine. D'aquesta manera, més d'una vuitanta marques de roba de dona, home, infant i complements estaran repartides dins les adoberies igualadines en els quatre dies que dura el festival.

Encara que el Rec.0 està focalitzat a la moda, cada vegada té més activitats culturals, com el Rec Music Festival, que tindrà dos escenaris, a més d'espais DJ i música Rec al carrer.

D'altra banda, també s'inclou com a novetat el Poesia al Rec, on els poetes Enric Cassases i Josep Pedrals recitaran poesia per a tots els públics. Es manté el Rec Tshirt -en què un dissenyador dels que participen al Rec crea la samarreta Rec.0- i enguany la creació és de Visual Poetry Barcelona, un disseny exclusiu que es podrà comprar al seu pop up store.