Els Mossos d´Esquadra van detenir in fraganti el dimarts 27 de setembre dos homes xilens, de 18 i 19 anys, i veïns de Tarragona, com a presumptes autors d´una temptativa de robatori amb força a interior d´un domicili d´Abrera (Baix Llobregat). Els fets van tenir lloc cap a les 11.00 h del matí, quan una veïna va alertar al telèfon d´emergències 112 que dos joves intentaven forçar una porta d´alumini corredissa que donava accés al seu domicili. Immediatament, patrulles de Mossos d´Esquadra uniformades i de paisà es van adreçar al lloc i van iniciar la recerca dels presumptes lladres. Finalment els van trobar davant l´estació dels Ferrocarrils de la Generalitat, a pocs metres del domicili on havien intentat robar.

Els agents els van identificar i els van escorcollar. A l´interior de la motxilla que duia un d´ells, van localitzar un tornavís de grans dimensions, un parell de guants i diverses peces de roba.

Mentrestant, una altra patrulla va comprovar que efectivament la porta corredissa del domicili estava forçada i que les eines trobades als joves eren compatibles amb els danys que presentava la porta.

Finalment, els agents els van detenir com a presumptes autors del robatori amb força del domicili.

Els detinguts, amb quatre detencions anteriors pels mateixos fets, van passar a disposició judicial i el jutge d´instrucció va decretar la seva llibertat amb càrrecs.