L'Ajuntament de Masquefa ha reconegut aquesta setmana l'agent de la Policia Local Mario Patus, que va socórrer els ferits d'un greu accident tot i que estava fora de servei. Els fets van tenir lloc el mes d'agost a la carretera B-224, entre Piera i Martorell.

L'agent va ser el primer a accedir al lloc de l'accident i fins a l'arribada a la zona dels efectius sanitaris i policials (bombers, ambulàncies i Mossos d'Esquadra) "va coordinar el trànsit, i així va reduir dràsticament el risc d'un major prejudici per als accidentats", segons han explicat fonts de l'Ajuntament.

Mario Patus, acompanyat pel cap de la Policia Local i per membres del cos, va ser rebut a principi d'aquesta setmana al despatx d'alcaldia per Xavier Boquete i regidors del consistori. L'alcalde va assegurar que "és molt important reconèixer la feina d'una persona que, estant fora de servei, va ser capaç d'actuar amb serenitat, rigor, professionalitat i solidaritat en una situació de màxim risc i perill. Actituds com aquesta envers la gent cal premiar-les". En aquest sentit, l'Ajuntament també es va refermar "en la plena i absoluta confiança en el cos de la Policia Local de Masquefa i en els seus agents en la tasca diària que duen a terme".