Més d'un miler de persones participen a la festa dels avis de Masquefa

04.10.2016 | 00:00

Més d'un miler de masquefins han participat en es actes de la Setmana de la Gent Gran, que s'ha celebrat fins aquest passat cap de setmana a la població. Han estat set dies, del 26 de setembre al 2 d'octubre, en el que un gran nombre de veïns han pres part del variat programa d'activitats lúdiques i culturals organitzat per l'Ajuntament amb el ferm objectiu de reconèixer els valors i homenatjar la tasca que duen a terme els masquefins de més edat.
La Fàbrica Rogelio Rojo s'ha convertit en l'eix neuràlgic d'una celebració que ha inclòs propostes d'èxit com una original desfilada de moda, la projecció del film El exótico hotel Marigold, una tarda de jocs tradicionals, espectacles musicals i de varietats, l'actuació de la Tuna de Barcelona, una missa a la parròquia de Sant Pere, una paella popular, ball i una visita guiada d'autèntica excepció al castell de Gelida.
"Estem molt satisfets per com els masquefins han demostrat al llarg d'aquesta setmana el reconeixement als valors que aporten les persones de més edat a la nostra comunitat", assegura Esther Ibáñez, regidora de Gent Gran. Dissabte, Vilanova del Camí va acollir la festa de Gent Gran de la comarca.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema