Piera explicarà la història a partir de quatre accions musicals al carrer

Joan Parcerisas farà els recorreguts, que s'aturaran en un celler, una capella, una plaça i el castell

04.10.2016 | 00:00
El castell de Piera que acollirà una de les actuacions musicals

Piera omplirà els carrers de música per mostrar el patrimoni de la vila i donar a conèixer la història del municipi. Serà un itinerari guiat pel Jordi Parcerisas, coresponsable de museïtzació de la vila, que aprofitarà el recorregut per explicar les característiques de cadascun dels quatre espais que acolliran diverses propostes musicals.
El vell celler de Cal Guerin acollirà la primera de les actuacions a les 17.30 hores, on Cèlia Raspall i Carles Blanch faran reviure el concert d'una violinista de la Brescia de principi del segle XVII, ciutat on van sorgir les primeres peces per a violí que coneixem. Posteriorment, a partir de les 18.30 h, la capella de Sant Sebastià acollirà el concert a cappella de Maig Quartet Masculí, un grup de veus masculines format per Oriol Guimerà, Josep Carreras, Martí Marimon i Guillem Gascón, que treballen sota la direcció musical de la cantant i directora Blanca Martí.
A partir de les 19.30 hores, la companyia Les Capritxoses presentarà l'espectacle Coses de nines, una proposta músico-escènica que portarà un conte infantil fins a la plaça de la Sardana, al barri dels Gats.
Finalment, a les 20.30 hores, el trobador Alfons Encinas farà un recorregut històrico-musical per l'època medieval a la sala d'armes del castell de Piera.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema