A principis de l´any 2015 es va realitzar un procés de participació per seleccionar la ubicació del nou complex esportiu. Els veïns van decidir que el nou pavelló poliesportiu se situaria a les antigues piscines, una proposta que obre oportunitats per aconseguir un gran espai sòcio-esportiu al centre del poble dels Hostalets de Pierola.

Després d´analitzar les necessitats del municipi i de la ubicació, així com les diferents alternatives existents es posa a consideració dels veïns dos models de pavelló poliesportiu cobert. Els ciutadans, mitjançant un procés de participació, podran escollir el model que considerin més adient.

Podran participar els veïns empadronats a partir de setze anys (setze inclosos). Aquesta butlleta s´ha de dipositar a l´urna situada a la recepció de l´Ajuntament a partir del 10 d´octubre i fins el 14 d´octubre entre les 9.00h i les 14.00h (dijous, 13 d´octubre també de 17h a 19h).

El proper divendres, 7 d´octubre a les 18.00h a l´auditori de Cal Figueres es farà la presentació del procés de participació amb l´explicació dels dos models de pavelló poliesportiu que es posen a consideració dels veïns.