L'Ajuntament de Masquefa es proposa millorar la seguretat dels veïns i anuncia una campanya, del 7 al 17 d'octubre, de controls de velocitat. L'aparell està cedit pel Servei Català de Trànsit. L'objectiu és controlar l'excés de velocitat a l'interior del municipi.

L'Ajuntament assegura en una nota de premsa que "treballa diàriament amb la ferma voluntat de conscienciar els conductors de la necessitat de respectar el límit màxim de velocitat a la xarxa viària i a l'interior del municipi".

L'objectiu d'aquesta acció és recordar als conductors que el límit màxim de velocitat a l'interior del municipi és de 50 quilòmetres per hora, prevenir possibles accidents i sancionar aquells comportaments negligents al volant que puguin generar un risc per als ocupants del vehicle i els vianants.

Carles Mernissi, regidor de Governació, assegura que "l'excés de velocitat és un dels principals factors de sinistralitat. Per això, campanyes com aquesta són absolutament essencials i necessàries. Una de les nostres màximes prioritats com a equip de govern és garantir la seguretat de tots els vianants i vehicles que circulen per la nostra xarxa viària".

Els agents de la Policia Local, que són operadors de radar i estan especialitzats en el maneig del cinemòmetre, faran els controls, especialment en aquelles zones on s'ha detectat que hi circulen alguns vehicles a una velocitat excessiva. El mateix regidor ha explicat que han estat els veïns mateix els que s'han queixat a l'Ajuntament d'aquesta situació de risc.