Vilanova del Camí proposa cinc dies de tapes per vuit bars i restaurants

El comerç, amb el suport de l'Ajuntament, vol dinamitzar les botigues i
la restauració

10.10.2016 | 00:00

Vilanova del Camí fa una proposta de sortir de tapes. Durant cinc dies, del 12 al 16 d'octubre, hi haurà vuit bars de la població que oferiran dinars o sopars a partir de petits tastets. Aquesta és una proposta que impulsa Vilanova Comerç i que té el suport de Promoció Econòmica i de la Diputació de Barcelona.
A la proposta se li ha posat un nom: la Ruta de la tapa, en la qual els responsables de les cuines d'aquests establiments conviden a descobrir una oferta gastronòmica diferent.
Els bars i restaurants que hi participen són: El meu poble, Bar Molina, Bar Londres, Tony's Bar, Sweet India, Restaurant Nou, La Plaça i El Fanalet.
Els establiments introduiran els plats i propostes d'aquesta iniciativa gastronòmica a les seves cartes, amb la garantia de trobar una gran varietat de propostes en la suma de les diferents iniciatives. Es combinarà la cuina tradicional amb la cuina més arriscada i exòtica, en relació amb allò que els mateixos establiments ja fan a les seves cartes habituals.
La tapa tindrà un preu únic, igual a tots els establiments: 2,50 euros, una tapa i una beguda, cosa que també facilita que la campanya es pugui fer més visible entre els ciutadans que acudeixen a fer aquest tast.

Votar la millor tapa
Els organitzadors han buscat un al·licient també per als cuiners: els clients podran votar quina és la millor tapa i, si entren en aquest joc, participaran en un sorteig.
L'organització ha previst un premi per a l'establiment que tingui la tapa més votada i també dos premis econòmics, de 100 i 50 euros, que se sortejaran entre els clients que votin.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema