Una cinquantena de persones s'ha concentrat aquest dimecres a les set de la tarda davant de l'Ajuntament de Masquefa (Anoia) per guardar un minut de silenci en record a la dona que va morir de forma violenta aquest dilluns al matí. El batlle de la població, Xavier Boquete, ha dirigit unes paraules als assistents per condemnar un fet que ha titllat "d'horrible" i ha explicat que el consistori "s'ha posat al costat de la família". El cas es troba sota secret de sumari i les investigacions hauran d'esclarir les circumstàncies de la mort. En aquests moments no hi ha cap persona detinguda. La dona, de 37 anys i nacionalitat espanyola, va ser trobada morta a casa seva amb signes de violència.

La Junta de Portaveus de l'Ajuntament de Masquefa s'ha reunit aquest dimecres amb els representants dels cossos policials per recollir la màxima informació possible al voltant del cas. Amb tot, l'alcalde del municipi, Xavier Boquete, ha recordat que el cas es troba sota secret de sumari i no ha volgut aportar cap informació al respecte. L'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Central dels Mossos s'ha fet càrrec de la investigació per esclarir les circumstàncies de la mort.

A banda de convocar un minut de silenci per condemnar la mort violenta de la veïna de Masquefa, l'Ajuntament de la localitat també ha decretat aquest dimecres un dia de dol i les banderes del consistori han onejat a mig pal.