Un acord entre l'Ajuntament de Martorell i la Generalitat permetrà mantenir el servei d'atenció a la infància CDIAP (Centre de Desenvolupament Infantil d'Atenció Precoç) d'aquesta població fins al 2017, amb la possibilitat de seguir amb aquest acord 10 anys més. El centre CDIAP de Martorell és un dels dos que hi ha a Catalunya que no depèn de l'administració catalana, sinó que es gestiona des de l'Ajuntament. En la sessió del darrer ple municipal es va aprovar per unanimitat el compromís per prorrogar el conveni existent, i per a la regidora Núria Canal "aquest fet és molt important per seguir oferint des de l'Ajuntament un servei assistencial d'aquestes característiques a la ciutadania".

L'oficina del CDIAP atén i assessora els infants afectats i les seves famílies, que hi arriben "derivades d'altres agents o actors, gràcies a un treball en xarxa, com ara els metges de família, els pediatres d'atenció primària o de l'hospital", explica Canal.

Martorell té un dels 86 CDIAP que la Generalitat desplega arreu del territori amb la intenció d'atendre els infants de 0 a 6 anys que tenen o poden tenir algun tipus de trastorn de desenvolupament. Aquest centre és un dels dos únics de gestió municipal no externalitzada, garantida fins al desembre del 2017 i ampliable fins al 2029. L'equipament, situat al carrer de Josep Tarradellas número 3, dóna cobertura a Martorell i Baix Llobregat Nord. Treballa coordinament amb els centres educatius.