Les marques més consolidades al Rec, que obre portes aquest dimecres, conviuran amb la moda més emergent. Creix la presència de la independent amb més de 25 dissenyadors, que vendran les seves les seves col·leccions a preus Rec. El Rec posa el cartell d'obert demà i el de tancat, el proper dia 12.

A part dels nous dissenyadors, el Rec incorpora per primera vegada un espai 080 els quatre dies que dura el festival, amb dissenyadors com Carlota Oms, Pau Esteve, Rita Row, Chausseurs o Ssic and Paul. De les grans marques de moda que seran novetat aquest Rec, destaquen Med winds, IKKS, Humanoid o Nice Things.

El Rec són les botigues de marca que vénen peces de roba fora de temporada, és la bogeria de visitants que envaeix el sud de la ciutat i és, per exemple, una zona de menjar de carrer i food trucks, el que es defineix com a festival gastronòmic Rec Street Food. També en aquest àmbit hi ha una novetat: un innovador pop-up bar amb propostes de restauradors i cuiners.

El Rec.0 és també un festival de cultura: el Rec Music Festival, amb dos escenaris, on tocaran grups com Xarim Aresté, Inspira, Museless o Cantagiró. Com a novetat, un recital de poesia, Poesia al Rec, amb Enric Casasses i Josep Pedrals.

Enguany, en aquesta edició d'hivern, hi haurà més de 80 marques de roba de dona, home, nen i complements estaran repartides en quatre grans zones del barri del Rec. La moda femenina és present amb marques com Mus&Bombon, Indi&Cold, Sita Murt, Miriam Ponsa, IKKS, Nice Things, Txell Miras, Nümph, Miss Me, Mi&Co, Javier Simorra, Punto Blanco, Messcalino o Med winds; la moda jove amb Pepe Jeans, Visual Poetry Barcelona, Dütch Delight, Loreak Mendian, Kaotiko Barcelona o LTB Jeans.

Els pop-up stores de moda d'esport seran ocupats per Adidas, Tsunami, Grifone, Buff, WESC, Obey i Fox Head i entre les marques infantils a l'espai RecKIDS destaquen yporqué, Bean's Barcelona, Micu Micu, Piu et Nau, Mamadú, Angué Angué, Al agua patos, Mon Marcel i, com a novetat, Violeta e Federico. La moda d'home està representada per Josep Abril, Antonio Miro, Macson, Boxley, New Zealand Auckland, Geographical Norway o Torras.

Amb tren i refresc

D'altra banda, Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) col·labora amb el Rec oferint-se com a mitjà de transport per a l'àrea de Barcelona i el Baix Llobregat. Tots els visitants que arribin al festival amb la línia R6 de Ferrocarrils podran gaudir d'un refresc de regal i d'una entrada gratuïta al Museu de la Pell d'Igualada.