Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha iniciat les obres de rehabilitació del pas de vianants del pont de la riera d'Òdena, que farà que aquest pas quedi tallat als vianants des d'ara fins al 31 de gener pels treballs de rehabilitació. Les obres han de permetre millorar les condicions de seguretat i la comunicació entre els municipis d'Igualada i Vilanova del Camí.

La intervenció en aquesta passarel·la per a vianants del pont sobre la riera d'Òdena, que delimita els termes municipals d'Igualada i Vilanova del Camí, requereix una inversió de 41.000 euros.

Aquesta rehabilitació ha estat possible gràcies al conveni signat entre FGC i els ajuntaments d'Igualada i Vilanova del Camí i permetrà la renovació de la barana del pont, la millora de la il·luminació, la renovació del paviment i l'arranjament del tancament existent de separació amb les vies i de les bigues de sota la passarel·la.

Els treballs de rehabilitació suposaran el tancament provisional del pas de vianants entre el 10 i el 31 de gener, ambdós inclosos. Tot i això, es disposarà d'un pas alternatiu per evitar tallar totalment la comunicació a peu.