Olesa de Montserrat ha aprovat per unanimitat sumar-se a la campanya de suport i acollida de població refugiada víctima dels conflictes armats al Mediterrani i que impulsa el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

La moció que s'ha aprovat recentment a l'Ajuntament d'Olesa ha tingut el suport de tots els grups municipals amb representació al consistori, i convida la ciutadania a mobilitzar-se per donar suport a la població refugiada assistint a la convocatòria de manifestació que se celebrarà a Barcelona el proper 18 de febrer. I és que la campanya es fa amb el doble objectiu d'aconseguir la sensibilització i mobilització de la ciutadania, i de demanar polítiques d'acollida reals i efectives a les institucions.

Recollida de firmes

Paral·lelament, Olesa ha fet una recollida d'unes 150 signatures en el marc de la campanya Volem Acollir, que s'ha fet de manera simultània en diversos punts de Catalunya. En concret, a Olesa ha estat impulsada per un grup de veïns voluntaris a la plaça de la Sardana, i també pel bar La Vermuteria, i entre tots han assolit aquestes 150 firmes.

Quant a properes accions, aquest dissabte es farà un concert per la causa al Palau Sant Jordi.