El coordinador organitzatiu del Partit Demòcata. el bagenc David Bonvehí, va assegurar ahir en un esmorzar amb associats i simpatitzants a Calaf, que el PDeCAT vol «ampliar la base social del sobiranisme» i «ser la força política de referència a les eleccions municipals del 2019».

Bonvehí va remarcar que des del PDeCAT s'està treballant «des de la centralitat per fer el referèndum amb garanties i seguretat jurídica». Bonvehí ho va afirmar en una atenció als mitjans de comunicació a Calaf, on el Partit Demòcrata ha reunit associats, simpatitzants i regidors de la zona de l'Alta Segarra per valorar l'actualitat nacional i municipal del ter-ritori.

El dirigent del Partit Demòcrata va apuntar que un dels objectius del partit és «ampliar la base social del sobiranisme», i va afegir que per aconseguir-ho «caldrà ser generosos i tenir en compte diferents sectors se sentin identificats amb la centralitat política».

Bonvehí també va assegurar que l'obertura del partit a nous sectors polítics també és necessària perquè el Partit Demòcrata pugui ser la primera força municipal en les properes eleccions. «En aquesta reunió amb simpatitzants, associats i regidors coincidim que aspirem a ser la força de referència a les eleccions municipals del 2019».

Un partit més obert

«És necessari que el nostre projecte polític es nodreixi de gent provinent d'altres tendències, i això passa per ser generosos per seguir sent un partit central», va assegurar el coordinador organitzatiu.

A la trobada també van participar la diputada Maria Senserrich i el president del Partit Demòcrata a la vegueria del Penedès, Jaume Casañas.