Un home de 44 anys, de nacionalitat marroquina i establert a Igualada ha denunciat davant de la Prefectura Superior de Policia de Melilla que un individu li ha venut en un bar d'aquesta última ciutat «cocaïna en mal estat», la qual cosa li va provocar «problemes de salut després de consumir-ne».

Segons la denúncia, l'home ha explicat que els fets van tenir lloc la mitjanit del dia 8 de febrer en un bar del carrer Legión del barri del Real de Melilla. El veí d'Igualada va explicar als agents de policia que coneix la persona que li va vendre la droga. Segons el seu relat es tractaria d'un home d'uns 30 anys, alt, amb barba i pocs cabells que creu que és el fill de l'amo del bar on va comprar la droga.

El denunciant va comprar un gram de cocaïna. Assegura que els problemes de salut que va tenir es deuen al fet que aquest gram de cocaïna era de «baixa qualitat». Fonts policials van confirmar la denúncia i van assenyalar que investigaran la veracitat dels fets que narra el denunciant, perquè en el cas que fos veritat, el venedor de drogues seria detingut per un delicte contra la salut pública, mentre que el mateix denunciant també podria ser sancionat per haver-ne consumit en un espai públic.