L´Espai Nadó d'Olesa de Montserrat vol ser "un servei estable", que es complementi amb altres accions coordinades entre l'Ajuntament i el CAP. De fet, a banda del grup dirigit a famílies amb infants de fins a 4 mesos també s´està plantejant la possibilitat de fer un grup per a pares i mares amb infants d´entre quatre i dotze mesos. L'Espai Nadó ha de ser "un lloc de trobada i d´intercanvi on es donin eines d´orientació i suport als pares per fer millor la seva tasca.

L'Espai Nadó es va iniciar a l´octubre amb "una molt bona acollida", segons ha explica l'Ajuntament, i amb un total de 14 famílies inscrites, tot aprofitant la setmana de la lactància materna. L´objectiu és facilitar a les famílies un espai de trobada i d´intercanvi on puguin compartir les seves vivències i experiències, i reforçar una percepció positiva de la maternitat. La responsable del Servei Nadó, Casti López, ha valorat molt positivament com ha funcionat el primer grup que hi ha participat, i ha dit que ha estat una "experiència d´allò més enriquidora".

L´Espai Nadó posa a la disposició dels ciutadans un lloc on poder normalitzar tot allò que no saben sobre la maternitat i on poder aprendre, també, accions útils amb els nadons, com ara fer massatges o ensenyar als pares i mares com afavorir el desenvolupament físic, psicològic i emocional dels seus infants. Alhora, l´Espai Nadó busca esdevenir un indret de pausa i de recolliment enmig de les rutines del dia a dia, oferint estones lúdiques a través de les cançons, moixaines i altres activitats que afavoreixen la relació pare-mare-fill.