El ple de l'Ajuntament de Calaf aprova per unanimitat una moció d'adhesió al Pacte Nacional pel Referèndum

Els grups municipals amb representació al consistori ja havien fer una aprovació, que ara han refermat a causa dels canvis que hi ha hagut a la taula del Pacte Nacional

15.02.2017 | 17:43

L'Ajuntament de Calaf s'ha addherit al Pacte Nacional pel Referèndum. En el darrer ple municipal els tres grups representats al plenari hi van votar a favor. En el manifest s´expressa principalment la voluntat d´expressió de tots els catalans mitjançant un referèndum que s´ha demostrat amb la determinació cívica, pacífica i democràtica a través de multitudinàries mobilitzacions de la societat catalana. A la vegada s´assenyala que la cultura democràtica demana solucions polítiques als problemes polítics.

L´Ajuntament de Calaf ja va aprovar per ple el passat mes de juliol, unir-se al Pacte Nacional pel Dret a Decidir, que perseguia els mateixos objectius. Vistes, però, les transformacions que ha viscut el pacte, el consistori vol reafirmar el seu compromís amb la ciutadania i amb els valors expressats al Pacte. Conseqüentment, els grups municipals de l´Ajuntament de Calaf han decidit prendre els següents acords: manifestar l´adhesió al Pacte, subscriure el contingut del manifest, promoure que entitats i associacions de Calaf es sumin al Pacte i subscriguin el manifest, i enviar la moció aprovada a la Generalitat de Catalunya, al Parlament de Catalunya, al Pacte Nacional pel Referèndum, a l´Associació de Municipis per la Independència (AMI) i a l´Associació Catalana de Municipis (ACM).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema