Units per Cabrera - ERC AM critica la gestió de l'actual govern municipal, socialista, perquè adverteixen que mentre ells mateixos van ser al davant de la corporació els exercicis es tancaven amb superàvit, i ara es tanquen amb dèficit. Retreuen a l'alcalde, Salustiano Monteagudo, que el 2015 tanqués amb un dèficit de 431.000 euros, «el que ha comportat que l'Ajuntament estigui sota un pla de viabilitat per solucionar aquest deute i que fa perillar les inversions promeses per l'alcalde per als propers cinc anys».

El mateix grup assegura que la situació econòmica repercuteix en serveis i afirma que «està minvant els recursos en les àrees de Serveis Socials i atenció a les persones».

També posen en qüestió que s'hagi trencat el contracte amb l'empresa Fulton; un contracte que es troba sota la supervisió de l'Institut Català d'Energia, i que es va iniciar amb el govern d'ERC i CiU per aconseguir un estalvi i una millora en l'enllumenat del municipi. En aquest sentit, l'Ajuntament ha deixat de pagar a l'empresa en qüestió i aquesta reclama al municipi un deute d'1.000.000 euros. I no és l'únic deute reclamat al govern, ja que també s'ha deixat d'atendre pagaments a la Diputació (200.000 euros).