Fer pastissos és una eina de motivació a Calaf

El centre de dia Casa Joan Gimferrer ha iniciat un projecte setmanal de rebosteria i pastisseria,

27.02.2017 | 07:54
Fer pastissos és una eina de motivació a Calaf

El centre de dia de Calaf engega un projecte de rebosteria per estimular els usuaris perquè ells mateixos es converteixin en protagonistes d'aquelles menges dolces que durant dècades han format part de les seves vides. L'objectiu és motivar les persones del centre i desenvolupar-los les habilitats a partir de la quotidianitat.

El centre de dia Casa Joan Gimferrer ha iniciat el projecte Rebosteria i pastisseria, que reuneix setmanalment els participants. Serveix per fugir de les activitats clàssiques dels centres geriàtrics i donar valor a les preferències de les persones del centre. També es busca potenciar l'autoestima i desenvolupar-los les capacitats, per tal que les persones grans se sentin integrades i valorades.

Responsables del mateix centre de dia han explicat que «els participants, una desena, s'han engrescat tant amb el projecte que fins i tot han proposat un logotip per al projecte que té forma de sol».

El centre de dia Casa Joan Gimferrer és un servei de titularitat municipal que disposa de 40 places, 25 de les quals estan concertades amb la Generalitat de Catalunya i 15 són privades. Fa 10 anys, el 2006, va començar la seva activitat assistencial.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema