La regidora d'ERC de l'Ajuntament d'Olesa, Mireia Monfort, ha criticat l'equip de govern pel temps que fa que té encallat el pla de promoció del mercat municipal, una instal·lació amb dificultats per obrir-se un espai comercial a la ciutat. Montfort va demanar en el darrer ple municipal quina era la situació de l'equipament municipal, ja que el 2015 l'Ajuntament es va fer càrrec de la seva gestió. En aquell moment es va justificar la intervenció municipal per resoldre conflictes interns entre l'associació de concessionaris i alguns paradistes (associats sota el nom de Fem mercat), conflicte que havia desencadenat un problema econòmic. Monfort també va voler saber si l'equip de govern tenia elaborat un pla estratègic de dinamització del mercat.

El regidor d'Empresa i Ocupació, Dídac Solà, va explicar, segons han comentat fonts municipals, que encara s'estaven analitzant els comptes del mercat i que això, sumat al fet que s'ha hagut de fer front a diferents actuacions de manteniment necessàries per al bon funcionament de l'equipament, havia impedit centrar-se en la dinamització de l'equipament comercial.

I l'alcaldessa, Pilar Puimedon, va destacar en la sessió plenària que «encara no s'ha tancat definitivament el conflicte econòmic perquè hi ha judicis pendents entre les dues entitats comercials del mercat, però sí que s'ha pogut avançar en el pagament a proveïdors». Monfort, per la seva banda, va recordar que aquests problemes havien estat els que van originar que l'Ajuntament es fes càr-rec de l'equipament. El regidor Dídac Solà també va insistir que fins que no va tenir la gestió municipal no es va veure del tot l'àmbit del problema.