Durant el mes de març Piera commemora el Mes de la Dona i programa diferents activitats gratuïtes que pretenen promoure la lluita contra les desigualtats i sensibilitzar la ciutadania al voltant d'un problema encara existent en la nostra societat.

Els actes es van iniciar ahir dimecres amb la xerrada-col·loqui «Dones dempeus també a l'Anoia», a càrrec de l'escriptora igualadina Maribel Nogué Felip. El dia 8 de març, Dia Internacional de les Dones, els pierencs podran veure la pel·lícula Mi casa en París (My old lady), que s'oferirà a par-tir de les 18.30 h a l'Espai d'Entitats.

Finalment, dissabte dia 11 de març se celebrarà al Teatre El Foment de Piera l'acte institucional durant el qual es llegirà el manifest de commemoració del Dia Internacional de les Dones.

La jornada inclourà també un recital poètic per commemorar el centenari del naixement de la poetessa Gloria Fuertes i les actuacions de les cantants Abril Montmany i Maria Fortuny, de la ballarina Lídia Jové (Dance Luxury) i de l'Aula Municipal de Música.

Ahir també es van presentar els actes que programen els ajuntaments de la conca d'Òdena, a l'entorn de la ciutat d'Igualada.