Projecte Refugi, la iniciativa que s'emmarca en la nova àrea solidària de disseny=igualada, anomenada Gràfica Activa, ha tancat el període de recepció de propostes gràfiques amb 165 inscripcions. Són obres de diferents disciplines que han arribat a Igualada de diferents punts de Catalunya i de l'estat espanyol.

La crida al talent gràfic des de disseny=igualada per la causa del drama humanitari dels refugiats ha rebut propostes de tot Catalu-nya però també hi han participat autors de València, Santander, Madrid, Almeria, Mèrida i Estrasburg. El conjunt de les il·lustracions, grafismes o fotografies rebudes en format cartell sobre la problemàtica dels refugiats es podran veure en una exposició col·lectiva que tindrà lloc al Portal del Llevador d'Igualada, entre el dies 28 d´abril i 16 de maig de 2017.

D'aquesta mostra se'n farà un catàleg original i s'imprimiran postals individuals que ja es poden reservar a través de la plataforma www.coopfunding.net, aportant uns donatius determinats. Tots els fons recaptats aniran destinats a Creu Roja Anoia, en suport a la seva tasca en l´acollida de refugiats. Totes les obres que es rebin a partir d'ara, seran visibles a la pàgina web www.dissenyigualada.com/graficaactiva.

La presentació pública del catàleg i l'exposició tindrà lloc el 22 d'abril a la Bastida d'Igualada, en una jornada farcida d'actes culturals amb l'objectiu de promoure i donar a conèixer la iniciativa.