L'equip de govern d´Olesa de Montserrat ha encarregat un estudi per actualitzar els costos de l´actuació al carrer conegut com a Riera de Can Carreras, un projecte que fa cinc anys es va calcular en més de dos milions d'euros.

L´Ajuntament d´Olesa ha decidit moure fitxa en l´ambiciós projecte de cobriment de la riera de Can Carreras, la gran riera urbana que travessa el municipi. L´actuació es va incloure dins el projecte d´intervenció integral al nucli antic d´Olesa, subvencionat per la Llei de Barris de la Generalitat, i ara que el govern català permet al consistori olesà allargar el projecte fins al 2018, l´Ajuntament ha encarregat un estudi tècnic complementari per tal de fixar els costos econòmics que tindria el projecte actualment.

L´alcaldessa d´Olesa, Pilar Puimedon, ha justificat la decisió afirmant que el soterrament de la riera és un projecte «de grans dimensions» i que, per tant, cal revisar-ne el primer estudi: no només per actualitzar-ne els costos sinó també per fer-ne un repàs global exhaustiu