Un total de vint empreses ubicades al polígon industrial La Pedrosa s'han vist beneficiades al llarg del darrer any del conveni signat entre l'Ajuntament de Masquefa i l'operadora de telecomunicacions anoienca Iguana Comunicacions, S.L., en virtut del qual la fibra òptica ha arribat finalment al polígon.

L'acord ha permès eradicar els problemes de connectivitat, velocitat, fiabilitat i qualitat de connexió i de cobertura que patien les empreses ubicades en aquesta zona industrial de Masquefa, un dèficit que s'arrossegava des de feia temps i que les gran operadores de telefonia no havien resolt perquè consideraven que no es tractava d'una inversió rendible econòmicament.

En aquest sentit, Carles Mernissi, regidor de Tecnologies de la Informació i la Comunicació, reivindica «l'aposta local i el compromís pel territori» de l'empresa Iguana Comunicacions S.L, amb seu social al viver d'empreses del Centre Tecnològic Comunitari (CTC), i en destaca «la capacitat d'adaptar-se a les necessitats quotidianes i concretes de les empreses i el teixit productiu del municipi». L'Ajuntament assegura que els mateixos empresaris amb connexió a Iguana han notat un benefici per als seus negocis.