Una representació d´empreses adoberes igualadines exposaran els seus productes a la fira APLF (Asia Pacific Leather Fair) que tindrà lloc a Hong Kong (Xina) del 29 al 31 de Març. La Xina és una de les grans potències econòmiques del món, però, sobretot és un gran punt de mercat en producte de qualitat i luxe pensat per a 350 milions de consumidors de classe mitjana-alta. I les previsions del Banc Mundial indiquen que en els propers anys, cap al 2020, des de la Xina, es podrà abastir a 600 milions.

APLF, que es fa des de 1984, enguany celebra la seva 33a edició i es consolida com una de les fires internacionals de pell, accessoris i components per a les indústries del calçat i la marroquineria més importants del món.

"Asia Pacific Leather Fair és un dels millors aparadors internacionals pels expositors i un punt de trobada d´empreses adoberes amb compradors, dissenyadors i investigadors de moda d´arreu", segons han explicat fonts de l'associació de blanquers d'Igualada.

Hong Kong, és "un enclau estratègic dels mercats de la regió com a aparador de la moda d´Àsia i és per als europeus la porta d´entrada a Xina i una referència asiàtica dels negocis", segons les mateixes fonts.

Els adobers igualadins prendran part d´aquest saló global de la indústria de la pell que aquest any comptarà amb la participació de 851 expositors de 46 països. S´espera la visita de més de 16.000 compradors.