El Campus Motor Anoia impulsa el que ha anomenat el «Repte Connected Car». El Campus Motor té la col·laboració de les empreses, els professionals i les entitats que s'adhereixin a la iniciativa. L'objectiu final és fomentar el vehicle connectat alhora que s'aconsegueix la promoció i formació dels participants.

El projecte llança un repte a emprenedors i emprenedores que tinguin interès a presentar una solució tecnològica (aplicació informàtica) vinculada amb el vehicle connectat, cooperatiu i autònom. La iniciativa impulsarà propostes donant-les a conèixer i finançant la millor solució.

La participació al #repteconnectedcar2017 podrà ser individual o en equips de fins a quatre persones. Els participants hauran de registrar-se a la pàgina web www.campusmotor.eu/repte-conected-car a través del formulari d'inscripció. Les persones o equips que s'hi inscriguin abans del dia 15 de maig podran participar en la formació «Anoia Connected Car Living Lab», mitjançant la qual podran adquirir continguts relacionats amb el Repte i rebran l'assessorament i el suport d'experts per tal que puguin desenvolupar la seva idea.

Per tant, el Repte és una crida a la generació de solucions tecnològiques necessàries per a l'evolució del sector del motor, i tant hi tenen accés aquelles persones o empreses amb interès d'emprendre un projecte d'aquest tipus, que parteixen de zero i que necessiten un assessorament i un acompanyament, com aquelles persones o empreses que ja tenen la idea i el que necessiten és l'impuls econòmic per poder-la desenvolupar.

La data límit per presentar-se al «Repte Connected Car» és el dia 17 de setembre i, abans del dia 23 de setembre, el Campus Motor Anoia comunicarà els projectes que passen a la presentació final i que seran convocats per assistir a una jornada final el dia 26 de setembre, on el jurat farà públic el veredicte.

En aquest moment hi ha obert el període per esdevenir col·laborador per a aquelles empreses, entitats o associacions que vulguin ser-hi, amb una aportació mínima de 1.500 euros (que pot ser en efectiu o amb serveis d'assessorament o publicitat).