L'alcaldessa de Vallbona d'Anoia, Maribel Ferrer, s'ha reunit amb la directora del sector Sanitari a l'Anoia del Servei Català de la Salut, Maria Teresa Campanera, per traslladar-li directament la queixa per les mancances de la prestació del servei mèdic al seu municipi.

Ferrer va traslladar a Campanera la problemàtica actual del servei del consultori i l'incompliment del servei mèdic cada dia i els horaris establerts.

Campanera va prendre nota de les consultes i la problemàtica exposada per part de l'Ajuntament, a més de les queixes, traslladades per part de l'alcaldessa, d'alguns veïns del municipi i es va comprometre a donar aquesta setmana, dia i hora per a una nova reunió amb l'ICS.

En la conversa, i mentre s'estudien les possibilitats de millora del servei, Campanera va introduir com a una solució més a tenir en compte la finestra de «l'eConsulta», una eina de consulta no presencial entre el ciutadà i el professional de salut que complementa l'atenció presencial. Aquesta nova funcionalitat ofereix un nou canal de comunicació per resoldre necessitats del ciutadà que no requereixin que professional i pacient es vegin.