Els productes alimentaris de la línia Cuinara de la fundació Àuria es podran trobar a partir d'avui en els supermercats Bonpreu i Esclat. L'acord és per a una trentena d'establiments.

Cuinara és la marca comercial d'alimentació de la cooperativa i centre especial de treball de Grup Àuria. És una marca de menjar saludable sense additius que presenta una gamma de productes de proximitat i refrigerats que contenen les proporcions necessàries d'ingredients -nets, pelats i trossejats- per cuinar cremes de verdures per a dues o tres racions. En aquesta primera fase, als supermercats Bonpreu i Esclat es podran adquirir dues propostes culinàries de la gamma de Cuinara: crema de verdures i crema de bròcoli.

Amb aquestes noves incorporacions als establiments del grup, volen anar introduint noves receptes, coincidint, també, amb els productes de temporada, segons han explicat fonts de l'empresa. La proposta d'Àuria és oferir un producte saludable que es ven en un envasat sense conservants, amb l'objectiu que el consumidor només l'hagi de bullir, triturar i servir, i poder fer-ho de manera ràpida.