Olesa ha tornat a fer lluir el seus misteris aquesta setmana. Dijous Sant al vespre es va fer la primera visita guiada que va concentrar unes quaranta persones desfilant pels carrersº d'Olesa. Divendres es va fer la segona. Com és habitual, les imatges van restar exposades acompanyades de rams de flors, ciris i els espectaculars grillats, les plantes de brots blancs que sempre són un dels elements que més criden l'atenció dels visitants.

La ruta arrenca al Misteri del Bes de Judes, al carrer Colon 149, o el que és el mateix, a la capella de l'Hospital i acaba a l'església de Sant Salvador del barri de Sant Bernat. En el decurs del recorregut els guies explicaven detalls i informacions de cada un dels punts i dos cors també feien el camí pels 11 Misteris cantant tres cançons: Slabat Mater, el Miserere i el Poderoso Jesús.

Una de les novetats d'enguany dels Misteris ha estat la instal·lació de codis QR a cada una de les façanes per tal de resseguir fora de les dates d'exhibició, els 11 passos d'Olesa. L'organització ha destacat la important afluència de visitants, molts dels municipis de l'entorn d'Olesa.