Una casa unifamiliar del número 37 del carrer Torrenova de Capellades va quedar ahir greument afectada per un incendi que es va declarar al voltant de 2/4 de 3 de la matinada. De resultes d'aquest incident, es van desallotjar les famílies de les dues vivendes contíngües, a més de l'home que en aquells moments estava dormint en l'habitatge sinistrat.

Tal i com van confirmar els bombers, que al llarg del dia van mobilitzar una quinzena de dotacions, l'estructura de la casa va patir greument, i anit encara hi havia una dotació del cos remullant la zona. El veí afectat directament pel foc va sortir afortunadament ilès de l'incident.

Per evitar mals més importants, també es va procedir a desallotjar els habitants de les dues cases que hi ha a ambdós costats de la que es va cremar. Els ocupants van ser ubicats, inicialment, en un alberg, però anit ja n'havien pogut marxar i anar al domicili d'uns familiars. Cap d'aquestes persones tampoc va patir cap tipus de contratemps físic.

La policia local de Capellades va confirmar ahir a aquest diari que de moment no es pot assegurar quan podran tornar els afectats a casa seva. En les properes hores es procedirà a avaluar l'estat de la vivenda sinistrada i el de les dues unifamiliars annexes.