L'Ajuntament d'Olesa de Montserrat rehabilitarà l'interior i el terrat del campanar de l'emblemàtica Torre del Rellotge per solucionar els problemes de seguretat i de conservació que presenten els murs d'aquesta edificació, que data del segle XVI.

En un comunicat, el consistori ha assenyalat que la intervenció compta amb un pressupost de 57.475 euros, una part dels quals rebran subvenció de la Generalitat i el programa de la Llei de Barris.

Els treballs preveuen substituir les escales actuals per unes noves, construïdes amb estructura metàl·lica, ordenar les instal·lacions, sanejar els revestiments dels murs i col·locar un nou sistema d'il·luminació interior.

També es millorarà el terrat, es facilitarà l'accés amb unes noves escales, es desmuntarà l'antic mecanisme de toc de campanes i els pesos que no estan en ús.

Les obres permetran reobrir l'accés a aquesta torre, ubicada a la plaça Nova, que actualment està restringit per l'estat de deteriorament de l'estructura.

La Torre del Rellotge, de titularitat municipal, és un dels elements més significatius i representatius del municipi, catalogat com a Bé d'Interès Nacional.